ОДГОВОР ГРАДА ВРАЊА НА ПИСМО ИЗ ПОЉАНИЦЕ.

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

ОДГОВОР ГРАДА ВРАЊА НА ПИСМО ИЗ ПОЉАНИЦЕ.

Počalji  Чика Љуба taj Pet Dec 28 2012, 12:51

Након више од два месеца од слања писма и после више узастопних интервенција, 27. децембра 2012. године је стигао какав такав одговор из Службе за односе са јавношћу. Вредност тога одговора процените сами и делујте у складу са сопственим опредељењима. Поздрав свима!
Следи споменути одговор:


Poštovani g-dine Zdravković,
pokušaću da Vam ja u nečemu odgovorim, imajući u vidu da imam najmanje ovlašćenja i nadležnosti da o temama koje Vas zanimaju odgovaram.
Naime:
1. Strategijom razvoja 2010-2019, je posvecene posebna paznja ruralnom razvoju.
Područje koje Vi predstavljate jeste veoma vačno, i projekti dati strategijom jesu prioritetni.
Molim Vas za razumevanje, da je Strategija otvoren dokument, i da planovi mogu da budu promenjeni. Lokalna samouprava nije odustala od razvoja Vašeg kraja. Identičan odgovor se moze primeniti i na Prostorni plan.
2. Slažemo se sa Vašom analizom nekadašnjeg ekonomskog ambijenta, ali isto podvlačimo da lokalna samouprava nije odgovorna za krah velikih sistema, koji su nekad radili i na Vašoj teritoriji.
Naša je namera da podstičemo dalji razvoj poljoprivrede, sa posebnim osvrtom na proizvodnju zdrave hrane. Mi imamo kontakte sa potencijalnim investitorima oko razvoja male privrede, sa
različitom proizvodnjom, i bice nam zadovoljstvo da Vas uključimo u konačne razgovore i dogovore. Mogu da Vam najavim da je jedan od potencijalnih investitora zainteresovan za ulaganje baš u Poljanički kraj. On je zainteresovan za otvaranje pogona za preradu drveta, odnosno Strugare.
3. Sto se tice budzeta, Vi ste (žitelji i predstavnici Poljanice) učestvovali na javnoj raspravi, i verujem da ste tada dobili sva potrebna pojašnjenja.
4. Ponavljamo da razumemo Vašu situaciju, uvažavamo Vaše inicijative i Vaše pravo pre svega da iskažete svoje potrebe. Svi zajedno očekujemo da ćemo u narednom periodu, ostvariti veći deo zacrtanih planova.
Nadam se, da će i drugi, dostaviti odgovore na Vaša pitanja.

Iskreni pozdrav,
Vladica Ranđelović
Grad Vranje
Služba za odnose sa javnošću
[Only admins are allowed to see this link]
[Only admins are allowed to see this link]
017.402.344
avatar
Чика Љуба
Admin

Broj poruka : 250
Godina : 76
Локација : Ниш
Datum upisa : 25.11.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu