НАМЕНА И СТРУКТУРА ФОРУМА.

Ići dole

НАМЕНА И СТРУКТУРА ФОРУМА.

Počalji  Чика Љуба taj Uto Nov 20 2012, 17:43

Овај форум поставио је 2009. године наш администратор Ћоса, са намером да се на једном месту окупе становници Пољанице, људи из целог света који су родом односно пореклом из Пољанице или једноставно сви они који воле Пољаницу, један изузетно леп и пријатни део територије Града Врања. Циљ нам је да се на овом месту упознајемо, дружимо, размењујемо мишљења о свему и свачему, а нарочито о начинима како да се Пољаници помогне да би се зауставило њено даље пропадање, да се подстакне повратак људи, да се заустави или барем успори ново исељавање, и да се створе услови за нормални живот људи овога краја. Све ово не могу да постигну појединци, можемо сви ми заједно, ако смо сложни и одговорни према своме завичају. По мишљењу многих наших сународника, Град Врање недовољно улаже у инфраструктуру нашега краја па је видљиво његово заостајање у односу на друге делове територије Града. Циљ нам је да се то промени и да се обезбеди равномернији и бржи развој и овог дела Врања и Јужне Србије.
Структура Форума дата је сасвим оријентирно. Дати су наслови и поднаслови неколико основних тема за које сматрамо да кориснике упућују на суштину и циљеве овога дружења. Пожељно је да своје прилоге уносимо у оквир неке задате теме, али није обавезно. Важна је наша добра воља да допринесемо успеху свога краја, и да због тога изнесемо свој став, предложимо нешто ново, критикујемо све што нам се не допада а подржимо сваку добру иницијативу. Важно је да што више људи подржи неки предлог, зато нам је важан сваки ваш допринос. Ако сматрате да задате теме не покривају ваше интересовање, можете да отворите сваку тему, по својој жељи, у оквиру наслова ОСТАЛО - РАЗНО. Своје прилоге (текстове) можете писати латиницом или ћирилицом, по својој жељи, како вам је згодно. А што се језика тиче, то нека вам је најмања брига, на овом Форуму је пожељна наша, пољаначка варијанта српског језика, или боље речено "пиши како умеш".
Текстови који су на Форуму настали од 2009. године до данас, смештени су под посебан наслов "АРХИВА" да не би својом бројношћу замутила прегледност нових чланака. Недовршене чланке би аутори требали да заврше под већ започете теме и наслове, а ако сматрају за корисно могли би неке своје чланке да пребаце у оквир нове структуре, односно у нове отворене теме.

У самом заглављу Форума можете да нађете и страницу "ГАЛЕРИЈА". Она има веома ограничен простор. Ту намеравамо да поставимо по једну згодну слику из сваког од 22 села Пољанице, зато молимо да овде не постављате друге своје слике.
avatar
Чика Љуба
Admin

Broj poruka : 250
Godina : 76
Локација : Ниш
Datum upisa : 25.11.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu